Szolgáltatások

Egyedi modul fejlesztés - Ne kössön kompromisszumokat!

Rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy könnyen-gyorsan tudjuk az Ön igényeinek megfelelően módosítani. Legyen szó pár új mező, adatfelviteli lehetőségről vagy komplexebb átalakításról, keressen minket bizalommal!

Igényeinek leírását / elmondását követően a lehető leghamarabb megvalósítjuk a kért módosítást rendszerünkben.

Hírlevél tervezés, darabolás

Hírlevél készítéskor nem csak a szövegezés, a célcsoport pontos és megfelelő meghatározása számít, hanem emellett fontos az igényes kinézet és a helyes HTML felépítés is, mellyel minden email kliensben megfelelően jelenik majd meg a hírlevél.

Több száz hírlevél tervezés és darabolással a hátunk mögött csapatunk segít Önnek hírlevelei minőségi megjelenítésében.

Az elvégzett feladatokat tized órában tartjuk nyilván és egyenlegét bármikor megtekintheti ügyfélkapunkban.

Weboldal fejlesztés

A PHLOX-ERP rendszer egyik fő egyedi tulajdonsága, hogy egy programban minden az Ön számára fontos funkciót, tevékenységet megtalál. Csak hogy néhány funkciót említsünk a teljesség igénye nélkül, például kezelheti számláit, tarthat kapcsolatot ügyfeleivel, nyilvántarthatja partnereit, de ezek mellett weboldala adminisztrációját is irányíthatja innen.

Az egyedi, általunk fejlesztett weboldalához tartozó adminisztrációs modulokat INGYEN adjuk PHLOX-ERP rendszeréhez!

Amennyiben segítségre van szüksége vagy további kérdések merülnek fel, illetve esetleges megrendelési igény esetén kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Oldal tetejére